Posterlerin ve tabloların fiyatları kalite ve ebatlarına göre değişkenlik göstermektedir. Peki kaliteli ve ucuz poster ve tablo baskı üretilebilir mi?

Posterlerin ve tabloların kalitesini ve fiyatını belirleyen en önemli unsurlar malzemelerdir. Bunlar; Kullanılan Mürekkep, yazıcı (Plotter diye tabir edilen büyük baskı makineleri) ve Kağıt’tır. Bu üç unsur hem maliyete, hem de kaliteye yansımakta ve fiyatları doğrudan etkilemektedir.

Elbetki ucuz poster ve tablo da üretilebilir, fakat malzemeler dolar kurundan işlem gördüğü için, ülkemizde çok düşük maliyetlerle kaliteli poster ve tablo üretmek bir hayli zor olmaktadır. Çünkü ucuz poster ve tablo üretmek için sahte kağıt ve mürekkep kullanmak gerekmektedir.  Bundan dolayı piyasada bulabileceğiniz ucuz posterlerin ve tabloların kalitesi bir hayli düşük olmakta ve iç mekan dekorasyonu olarak yeterince tatmin etmemektedir. Aynı zamanda bu sahte ürünler kansorejen maddeler içermekte, sağlığa ve çevreye ciddi zararlar vermektedir. Orijinal malzemeler kullanılarak üretilen baskı ürünlerinin ise sağlığa zararlı hiç bir yanı yoktur.

Postermanya olarak en önemli misyonumuzdan biri olan ‘Hayata Renk Katmak’ prensibimizden taviz vermemek için, yüksek maliyetleri göze alarak tüm poster ve tabloları yüksek çözünürlüklerde (High Definition HD) olarak üretmekteyiz.

Bir yandan müşterilerimize en kaliteli yüksek çözünürlükte poster ve tabloları sunmaya çalışırken, bir yandan da, minimum karlılıkla fiyatlarımızı olabildiğince düşük tutmaya çalışıp, ucuz poster ve tabloları sunmaya çalışıyoruz. Her zaman müşteri odaklı düşünüyor ve en uygununu sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz.

Sitemizdeki poster ve tablo fiyatlarımız, boyutlara göre değişmekte ve her bütçeye uygun olarak en küçüğünden en büyüğüne kadar poster ve tablolarımız bulunmaktadır. 4,95’ten başlayan fiyatlarımızla, sizlere hem olabildiğince düşük maliyetli, hem de kaliteli posterler sunmaya özen gösteriyoruz.

Türkiye’nin en çok poster ve tablo çeşidine sahip e-ticaret sitesi olarak, belki piyasadaki en ucuz poster ve tabloları sunamıyoruz, fakat bunun sebebi kalitemizden ve prensiplerimizden asla ödün vermememiz.

Postermanya.com’da ortalama fiyatlara, üstün kalite poster ve tablolar satın almanız mümkün. Çünkü biz hayatınıza renk katmayı, karlılığımızdan daha çok önemsiyoruz ve piyasadaki en kaliteli tablo ve poster üreticisi olarak bundan gurur duyuyoruz.

Hemen hayatınıza renk katmak üzere kaliteli tablo ve posterlerden satın almak için Postermanya’yı ziyaret etmeye başlayın.

www.postermanya.com