Bazen insanlar evlerinin odasına renk katmak veya birine hediye etmek amacıyla poster almak ister. Poster çok güzel bir hediye ve dekor olabilir. Herkesin çok sevdiği bir film, şarkıcı, yer veya hayvan vardır. Tabi ki posterler sadece bunlarla sınırlı değildir. Kendi fotoğraflarınızı da kişiye özel poster olarak bastırabilirsiniz.


Poster almak iyi güzel ama; Poster nereden alınır? Poster nerede satılır? sorularına cevap bulmak gerekir. Poster satan bir mağaza bulmak zordur. İlk önce mağazayı bulmak için uğraşırsınız. Sonra istediğiniz ürünün olup olmadığına bakarsınız ve istediğiniz ürün yoksa boşuna mağazaya kadar gittiğinizle kalırsınız.

Belli başlı poster almak için bir kaç yer var. Buraları size herkes söyleyecektir.” Kadıköy’de vardır.”,” Taksim’e bir bakarsın bir pasajın içinde muhakkak vardır.”,” Akmar ve Halep’e bak oralarda vardır.” derler. Ama kimse de çıkıp size tam adres veremez şurada bir posterci var diye. O denilen yerlere gider dolanır durursunuz. Çünkü yurtdışında bolca bulunan sadece poster satışına odaklanmış mağazaları ülkemizde bulmanız çok zordur.

Ne var ki sizleri bu dertlerden kurtarmak için Postermanya var. Siteye girip istediğiniz posteri kolayca sipariş edebilirsiniz. Farklı kategorilerden istediğinize en uygun ürünü seçebilirsiniz. İstediğiniz posteri bulamazsanız da kendi bulduğunuz veya çıkartmak istediğiniz bir fotoğraf, poster haline getirilebilir. Postermanya, Türkiye’nin neresinde olursanız olun 2 iş günü içerisinde sizlere posterinizi teslim eder.