Hemen hemen herkesin evinin belirli yerlerinde çerçeve içine konmuş fotoğrafları vardır. Hele bir de uygun çerçeve bulunamadı mı dışarıda ayna ya da vitrin kenarına sıkıştırılmış üzeri toz tutmuş fotoğraflar vardır. Görselliği güzel olması ve o fotoğrafların daha değerli bir yerde durması için Postermanya Fotoğraf Poster kategorisini oluşturdu. Burada sevdiğiniz fotoğraftan poster ve tablo yaptırmak, duvarlarınıza şık bir görünüm katıp resimleri çerçeveden ya da vitrindeki camın kenarından kurtarabilme şansı verecektir. Bu arada fotoğraflarınızı sadece poster değil, ayrıca kanvas tablo olarak da yaptırabilirsiniz. Posterin daha kalın olması için fotoblok tablo da tercih edebilirsiniz.

Zamanla teknolojinin gelişmesi ile fotoğrafçıya gidip fotoğraf çıkartmak da çok zor gelmeye başladı. Nasıl olsa telefonda var, bilgisayarda var diye fotoğrafları makinalarda tutsak eder olduk. Artık bunun da kolayı var ama. Hemde fotoğrafçıya gidip uğraşmadan. Fotoğraflarınızı buradan da kolaylıkla hiç zaman kaybetmeden yaptırabilirsiniz.

Duvarlarınıza sevdiğiniz sizin için anlamlı olan fotoğraflarınıza sitede bulunan pek çok çeşit ile yaratıcı bir görünüm katabilirsiniz.

Yazı poster ile sevdiğiniz fotoğrafı güzel anlamlı kelimelerden oluşturun.

Kolaj poster ile tek bir tabloda ya da posterde birbirinden güzel fotoğraflarınızı yollayın. Ayrıca bazı kolaj posterler sayesinden sevdiğiniz anlamlı bir sözü de buraya ekleyebilirsiniz.

Hani bazen çerçeve fotoğraf koyacağınız zaman bir fotoğrafı çok seversiniz, ama diğer fotoğraflarınızı da çok sevdiğiniz için bir türlü hangisi hangisi diye karar veremezsiniz. Bunun için mozaik poster tam size göre. Beğendiğiniz bir çok fotoğraftan poster ve tablo yaptırmak için en beğendiğiniz fotoğrafı kesinleştirin. Sonra diğer beğendiğiniz fotoğraflar bu fotoğrafı oluştursun.

Biraz komiklik olsun derseniz de fotomontaj posterlerden de tercih edebilirsiniz. En sevdiğiniz bir film afişinde başrol oyuncusunun yerinde siz olmak isterseniz bunu da yaptırabilirsiniz. Hem eğlenceli yönünüzü ortaya da çıkartırsınız. Salonda Mona Lisa yerine sizin yüzünüzün olması eminiz ki baya bir eğlenceli olacaktır.

Sadece bunu ev dekorasyonu olsun ya da duvar süsü olsun diye düşünmeyin. Fotoğraftan poster ve tablo yaptırmak çok anlamlı ve harika bir hediye olabilir. Düşünsenize sevdiğiniz kişi size geçmişteki anılarınızı şık bir şekilde hediye ediyor. Fotoğraflarla her şeyi yapabilirsiniz. Bırakın Postermanya hayatınıza renk katsın :)