Posterler ve tablolar sade görünen odalarımızın duvarlarına renk katmak üzere tercih edilebilecek çok özel dekoratif ürünlerdir. Çeşit çeşit her tarzda poster ve tabloları duvarlarımıza asabiliriz. Sanatçı posterlerini, manzara posterlerini, hayvan posterlerini, araba posterlerini ve daha pek çok farklı kategoride posteri ve tabloyu alıp asabiliriz duvarımıza. Ayrıca çok modern bir görünümde olup, modası geçti artık diyebileceğiniz bir ürün de değildir. Her zaman kullanılabilen bir üründür.

Posterleri asmak güzeldir ama “Poster ve tablo nereden alınır?”, "Afiş yaptırmak istiyorum, nerede satılır?" “Poster yaptırmak istiyorum ama istediğim posteri ve tabloyu nereden bulacağım?, "Poster nerede yaptırılır” gibi sorulara bazen cevap bulamayız. Hayranı olduğunuz örneğin Diriliş ertuğtul posteri, muslera posteri, devrimci posteri, sanatçı posterleri veya aklınızda olan herhangi bir posteri almak istediniz. Aradınız aradınız ya bulamadınız ya da buldunuz ama hep kısıtlı seçenekler karşınıza çıktı ve bunları beğenmediğiniz için alamadınız. Sonra da istediğimi bulamayacağım hep kısıtlı seçenekler var düşüncesi ile vazgeçtiniz.

Neyse ki artık afiş yapma sitesi ve poster yapma sitesi sayesinde herkes istediği poster, afişe sahip olabiliyor; afiş yaptırabiliyor ve evde poster yapımı için uğraşmanıza gerek kalmıyor. Diğer afiş ve poster yapma sitelerinden ayrılan Postermanya herkese uygun kategoride poster, afiş ve tabloları ile müşterilerine hizmet sunuyor. Tabi ki herkesin zevki veya aradığı şey çok farklı bunun da farkındayız. O yüzden çok farklı bir bakış açısı ile Postermanya aradığı poster ve tabloyu sitede bulamayan veya çeşitleri beğenmeyen müşterileri için “İnternetten poster yaptır” adı altında sitede olmayan ama müşterilerin bastırmak istediği fotoğrafları poster yaptırabildiği bir ayrıcalık var. Online poster yapma özelliği ile artık müşteriler daha mutlu. Sitedeki binlerce poster ve tablo arasından seçim yapmak zorunda kalmadan istediğini yükleyerek kolayca sipariş verebiliyorlar.

Online poster yapma, online afiş yapma ve fotoğraftan poster yaptırma süreci çok kolaydır. Yapacağınız işlemler basitçe şu şekildedir:

  • Baskı türünü seçiniz.
  • Poster veya tablo ebatlarını seçiniz.
  • İstediğiniz fotoğrafı yükleyiniz.
  • İsteğe bağlı özelleştirmeler yapabilirsiniz.
  • Sepete ekleyip, siparişinizi veriniz.
  • Türkiye’nin neresinde olursanız olun 2-3 iş günü içerisinde posteriniz size ulaşsın.

Bu özellik ile artık herkes kolayca istediği posterin sahibi olabilir. Artık aranan poster bulunamadı veya sayılı sayıda seçenek arasında kalma derdine son verilmiş oldu. Eminiz ki sevdiklerinize hediye alırken de artık sorun yaşamayacaksınız. Çünkü artık karşınıza çıkan sınırlı sayıda seçenekler yok. Ne alsam diye uzun uzun düşünmenize gerek yok. Sevdiğiniz görseli yükleyin online poster yapmanın keyfini çıkarın. Aklınıza ne gelirse özgürce posterini yaptırıp sipariş verebilirsiniz. Postermanya ile hayatına renk katmak çok kolay :)